Геометрія в бузковому градієнті для Олександри та Германа 06.07.18


Ми так рідко показуємо свої весілля в стрічці, але вони все ж є, що показати. Просто зараз сезон в самому розпалі і дуже мало часу, щоб відібрати фото та написати підписи до них.

Але незважаючи на це, ми знайшли час, щоб показати чудову красу весілля Олександри та Германа. Давайте почнемо з геометричної фотозони, яку насправді не було так легко втілити. Тому що для кожного типу фігурки ми створювали окрему розгортку. Дякуємо нашому графічному дизайнеру та викладачам математики у школі за допомогу.

Геометрія проймалася в кожній деталі. В оформленні тарілки з підкладкою, в номерках, в композиціях і навіть в декорі заднього фону за столом молодят. Зважаючи на масштаб залу, пара вибрала високі квіткові композиції, підсвітила зал додатковими 100-ма лампочками та надала легкості завдяки ніжним стрічкам на стільцях, повітряним формам та пудрових відтінках квітів.

І ще одна цікава трансформація - це наша шестигранна арка з драпіровками в акварелі. Фарбування тканини - це був експеримент нашого дизайнера. А як вам така ідея?

Координація VotumTeam

Фото декору Ольга Бурцева


  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital